Asbest container huren

Een container voor asbest is een praktische, goedkope oplossing voor het afval dat ontstaat bij een verbouwing, verhuizing, woning of op je werkplek. Met een asbestcontainer ben je af van de vraag wat je met alasbest moet doen. Je hoeft niet meer met de auto heen en weer te rijden naar de stort. Dit bespaart jou brandstof, tijd en moeite.

Asbest container

Product informatie

vanaf € 959,-

Beschikbaar formaat

Kies een formaat

Extra informatie over de 6m³ container:

  • Breedte: 180cm, lengte: 350cm, hoogte: 100cm
  • De container heeft een inhoud van 6 kuub
  • Ongeveer 72 kruiwagens (á 85 liter)
Asbest 6m³ container

Let op, voor asbest containers gelden er bepaalde voorwaarden. Informeer bij onze klantenservice alvorens u een bestelling plaatst.

Onze prijzen zijn transparant en all-in transport, afvoeren en verwerkingskosten en 6 weken huurvrij. Bij overschrijding van 6 weken huurvrij zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening brengen.

Mochten wij onverhoopt een afvalstroom in uw container aantreffen, die niet overeenkomt met de omschrijving asbest zijn wij genoodzaakt deze extra kosten door te belasten (daarvoor graag begrip).

3-10 m³ afzetcontainers mogen tot maximaal 20 cm boven de rand geladen worden.

Altijd inbegrepen:

  • Klantenbeoordeling 9.7
  • Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
  • Levering door heel Nederland
  • Particulier & zakelijk

Wat mag er wel in:

  • asbest (speciale inzameling asbest)
  • asbest lijkend (speciale inzameling asbest)

Wat mag er niet in:

Reviews

geen omschrijving achtergelaten...

Ben Reckers

5 van de 5 sterren

“Slechte chauffeur sprak geen Nederlands of Engels en kon niet rijden met de vrachtwagen had genoeg ruimte en toch lukte het hem pas na een x of 8 om hem zo neer te zetten dat de bak geplaatst kon worden”

Peter van Hemert

3 van de 5 sterren

“Goed geregeld en snel geplaatst . Kon zelf een tijd uitkiezen maar dit was niet nodig, ook op de aangegeven dag opgehaald. Dik tevreden”

Eddy Kemp

5 van de 5 sterren

geen omschrijving achtergelaten...

Vanja Huiberts

5 van de 5 sterren

“Via deze website besteld. Vlug antwoord en ze hebben gedaan wat we afgesproken hadden. Netjes neergezet en keurig weer opgehaald. Prijs prima in verhouding met 10x naar stort rijden. Personeel goed gehumeurd. Zeker het doorvertellen waard.”

Anneke Ekamper

5 van de 5 sterren

“Alles keurig volgens afspraak.”

Frank Blok

5 van de 5 sterren

geen omschrijving achtergelaten...

Maureen Scheepsma

5 van de 5 sterren

“Keurig netjes op z'n plek gezet op de afgesproken tijd. Een dagje later opgehaald dan afgesproken maar dag was geen probleem voor ons.”

Irmgard Brodett

5 van de 5 sterren

“Snel geregeld, vlotte afhandeling en marktconform geprijsd.”

Koos

5 van de 5 sterren

“Prima service, correct op tijd en volgens afspraak, nette chauffeurs.”

Robert Kouwenhoven

5 van de 5 sterren

Asbest afvoeren

Asbest is een stof die lange tijd is gebruikt in de bouw, maar inmiddels is verboden vanwege de gevaren voor de gezondheid. Het kan ernstige ziektes veroorzaken, zoals longkanker, asbestose en mesothelioom.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat asbest op de juiste manier wordt afgevoerd om te voorkomen dat het vrijkomt in de lucht en de gezondheid van mensen in gevaar brengt. Als je asbest in je huis of op je werkplek hebt, is het verstandig om professioneel advies in te winnen en het asbest op de juiste manier te laten verwijderen en afvoeren.

Als particulier asbest verwijderen

Als particulier asbest verwijderen is niet aan te raden, omdat het gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid. Asbest kan ernstige ziektes veroorzaken, zoals longkanker, asbestose en mesothelioom. Het is daarom belangrijk om professioneel advies in te winnen voordat je asbest verwijdert. Professionele bedrijven zijn gespecialiseerd in het verwijderen van asbest en hebben de juiste kennis en middelen om dit op een veilige manier te doen.

Als je toch zelf asbest wilt afvoeren, raden wij je aan om een specifieke asbestcontainer te huren. Deze container bevat een inliner om het asbest tijdens het transport zo goed mogelijk te beschermen en hiermee de schadelijke stoffen in de asbestzak te houden.

Let op: bij hoeveelheden groter dan 35m2 is het verplicht om een asbestinventarisatiebedrijf in te schakelen.

Asbest container

Asbest kan op verschillende manieren worden afgevoerd, waaronder in een container. Als je asbest in een container wilt laten afvoeren, is het belangrijk om te zorgen dat de container op de juiste manier wordt gevuld en afgesloten.

Asbest mag niet samen met andere afvalstoffen worden gestort, omdat het anders vrij kan komen en de gezondheid van mensen kan schaden. Het is daarom verstandig om een container te gebruiken die speciaal is bestemd voor het afvoeren van asbest. Zo weet je zeker dat het asbest op de juiste manier wordt afgevoerd en dat de gezondheid van mensen wordt beschermd. Als je twijfelt over hoe je asbest in een container moet afvoeren, is het verstandig om professioneel advies in te winnen.

Onze kenmerken

Recycling icon

Recycling

Met een 98% recycling percentage, werken wij mee aan de circulaire economie.

Agenda icon

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Onze planning is digitaal, waardoor wij de volgende werkdag nog een container kunnen leveren.

Beste prijs icon

Beste prijs

Onze dienstverlening is zo ingericht dat wij een lage prijs kunnen bieden, maar wel de beste service.

Milieubewust icon

Milieubewust

Wij werken dagelijks aan het optimaliseren van onze werkprocessen om een positieve invloed te hebben op het milieu.